Over ons

BIG Rental is een onderdeel binnen de Nederlandse BIG Group, gevestigd in de Botlek bij Rotterdam, en richt zich op de verhuur binnen de Benelux van lichte tot zware machines en transport materiaal voor de op- en overslag, grondverzet en recycling.

Onze vloot bestaat uit zandkeepers, shovels, kranen, laadschoppen, dumptrucks, bulldozers, walsen, breek- en zeefinstallaties en kleinschalig baggermaterialen. Door meer dan 30 jaar ervaring, materieel dat voldoet aan de laatste emissie eisenĀ en wetgeving, alsmede proactief en constructief advies wordt u van alle gemakken voorzien.

De BIG Group is ontstaan door een krachtbundeling van verschillende Nederlandse bedrijven: BIG Machinery, BIG Trucks, BIG Rental en BIG Dredging. De BIG Group is al meer dan 30 jaar actief en is wereldwijd leverancier van grondverzetmachines, trucks en baggermaterialen voor de mijnbouw, constructie en baggerindustrie. BIG Rental richt zich voornamelijk op de verhuur binnen de Benelux van lichte tot zware machines en transport materiaal voor onderanderen de op- en overslag, grondverzet en recycling branche.

BIG Machinery

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte op maat ontvangen? Stuur uw gegevens en aanvraag op via het contact formulier en een van onze adviseurs neemt z.s.m. contact met u op.