Huren

BIG Rental is een onderdeel binnen de Nederlandse BIG Group, gevestigd in de Botlek bij Rotterdam. Wij richten ons op de onbemande verhuur van machines en transport materieel voor onderanderen: Op en overslag-, grondverzet en recyclingswerkzaamheden binnen de Benelux.

Doordat wij een merk ongebonden onderneming zijn  bieden materieel  aan  van onder anderen Caterpillar, Hitachi, Komatsu, Volvo, Mercedes-Benz, DAF en andere toonaangevende merken. Ons doel is de juist machine op het juist werk ongeacht het merk.

Ontgrondingsmaterialen

De HDD SDP Zand- Baggerpomp is de perfecte baggerpomp om modder, zand en grind te verpompen. De pompen zijn te gebruiken in combinatie met een hydraulische rupskraan, overslagkraan en of hijskraan met lier. Beschikbare Capaciteit: 500m3/h – 4500m3/h.

 

 

 

Dozers

Heeft u werkzaamheden waar u grote hoeveelheden materieel moet verplaatsen, terrein moet vlakken, egalisatie en dijkverzwaring? Dan kunt u bij ons uw gewenste bulldozer huren.

U kunt bij ons terecht voor bulldozers met een gewicht van 18 tot 35 ton.

 

Caterpillar D8 rental

Zeef- en breekinstallaties

Wij hebben de beschikking over verschillende zeef- en breekinstallaties. Ieder met hun eigen specifieke eigenschappen en kwaliteiten. Afhankelijk van het te zeven/breken materiaal wordt samen met u bekeken welke machine voor u het beste resultaat oplevert.

Zeefinstallatie

Dumpers en kippers

Voor het transporteren grote bulkstormen zoals kolen, zand en dergelijk los gestort materiaal beschikken we over knikdumpers en vrachtwagens met overmaatse kippers. Deze machines zijn zeer wendbaar, zijn zeer geschikt voor de inzet op onverhard terrein en hebben een grote laadcapaciteit van 20 tot 40 ton.

 

Kipper te huur

Trilwalsen

Bij bieden verdichtingswalsen van 2 tot 25 ton aan. Deze machines zijn geschikt voor vele toepassingen, van het bouwrijp maken van terrein tot het verdichten van grote oppvlakten in de grond, weg en waterbouw.

 

 

Trilwals

Laadschoppen – Shovel

Wij bieden een compleet assortiment shovels van 15 tot 80 ton met een grote verscheidenheid aan uitrustingsstukken. Ongeacht uw laad- of overslagwerk, wij hebben de beste shovel voor uw specifieke toepassing.

 

Mobiele graafmachines

Wij bieden mobiele kranen aan van 10 tot 70 ton voor industriële- en recyclingtoepassingen met een grote verscheidenheid aan uitrustingsstukken.

 

 

Rupsgraafmachines

Wij hebben voor elke toepassing een graafmachine in ons assortiment. Van een midigraafmachines voor veelzijdigheid en precisie tot grote graafmachines voor maximale productiviteit. Wij hebben de beste graafmachine voor uw specifieke toepassing.

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte op maat ontvangen? Stuur uw gegevens en aanvraag op via het contact formulier en een van onze adviseurs neemt z.s.m. contact met u op.