BIG RENTAL

STERK IN HET

ZWARE VERHUURWERK

 

BIG RENTAL

BIG Rental is een onderdeel binnen de Nederlandse BIG Group, gevestigd in de Botlek bij Rotterdam, en richt zich op de verhuur binnen de Benelux van lichte tot zware machines en transport materiaal voor de op- en overslag, grondverzet en recycling.

Onze vloot bestaat uit zandkeepers, shovels, kranen, laadschoppen, dumptrucks, bulldozers, walsen, breek- en zeefinstallaties en kleinschalig baggermaterialen. Door meer dan 30 jaar ervaring, materieel dat voldoet aan de laatste emissie eisen en wetgeving, alsmede proactief en constructief advies wordt u van alle gemakken voorzien.

 

COMPLEET IN VERHUUR

 

INHUUR

Zoekt u naast materiaal ook extra versterking voor een korte of langere tijd maar wilt u wel flexibel blijven? Dan kunt u personeel via BIG Rental inhuren.

De inhuurmedewerkers van BIG Rental hebben vaak een frisse blik. Naast dat ze beschikking hebben over benodigde certificaten en ervaring wisselen ze regelmatig van project en komen bij meerdere bedrijven over de vloer. Ook zijn ze minder gebonden aan een vaste manier van werken. Dit betekent dat je met ons flexibel team een grotere kans hebt op verfrissende ideeën en initiatieven. 

 

CONTACT

Meer informatie? 
arrow&v

MEMBER OF THE BIG GROUP
De BIG Group is ontstaan door een krachtbundeling van verschillende Nederlandse bedrijven: BIG Machinery, BIG Trucks, LansersTrio en BIG Rental De BIG Group is al meer dan 30 jaar actief en is wereldwijd leverancier van grondverzetmachines, trucks en baggermaterialen voor de mijnbouw, constructie en baggerindustrie. 

COPYRIGHT BIG RENTAL

BIG RENTAL BV

Humberweg 15
3197 KE Botlek-Rotterdam

T: +31 (0)857 470 064
F: +31 (0)181 218 551
E: rico@bigrental.nl

PRIVACY STATEMENT